Medewerkers Praktijk MOOD: Wanda Frauenfelder

Wanda Frauenfelder is binnen Praktijk Mood werkzaam als dramatherapeut. In 1987 is zij gestart in de GGZ als psychiatrisch verpleegkundige en heeft zij haar gehele carrière scholing gevolgd en inmiddels ruim 30 jaar ervaring opgedaan.

Wanda heeft gewerkt binnen een zorgprogramma voor persoonlijkheidsproblematiek, waar zij  aanvankelijk veel modules heeft verzorgd en later, onder regiebehandeling, individuele en groepstherapieën heeft gegeven met als voornaamste aandachtspunten stabilisatie, emotieregulatie en vroegkinderlijke trauma’s.

In 2010 heeft Wanda een dramaopleiding afgerond en momenteel zit zij in het tweede jaar van een 3 jarige opleiding tot psychodramatherapeut.

Zij heeft vele psychodrama verzorgd binnen de groepstherapieën, veelal op schema therapeutische en TA (transanctionele analyse) basis. Hierbij wordt gezocht naar ieders voorgeschiedenis, naar positieve en belemmerende ervaringen, die van invloed zijn op het huidige functioneren, wat zich kan uiten in bepaalde gedragspatronen, bewuste of onbewuste gevoelens, behoeften en verlangens.

Wanda is lid van de Nederlandse Vereniging voor Groepstherapie  (NVGT)

BIG-nummer: 19025257430
AGB code: 91109593

Terug naar overzicht