Praktijk MOOD

VACATURE

Praktijk MOOD biedt professionele zorg aan jongeren, volwassenen en ouderen met psychische en psychiatrische problemen. Behandeling gebeurt veelal individueel. Groepsbehandeling, gezinstherapie, relatietherapie en psychologisch onderzoek behoren ook tot de mogelijkheden. Onder het kopje "Tot slot" is onze actuele wachttijd en meer informatie hierover te vinden. Onder het kopje "Tarieven" kunt u zien met welke zorgverzekeraars en gemeenten wij een contract hebben afgesloten.

Door de verschillende achtergronden en werkervaring van de medewerkers is Praktijk MOOD in staat mensen met uiteenlopende problematiek en klachten, van eenvoudig (Generalistische Basis GGZ) tot complex (Gespecialiseerde GGZ), in behandeling te nemen en de problemen te helpen verminderen.

Transparantie en zorgvuldigheid zijn onze kernbegrippen zodat zowel cliënt als zorgverlener weet waar hij of zij aan toe is. Omdat een probleem vaak niet op zichzelf staat is het des te prettiger dat Praktijk MOOD verschillende soorten hulp kan aanbieden onder één dak. Praktijk MOOD heeft als uitgangspunt de cliënt professionele en kwalitatief hoogstaande zorg aan te bieden op een heldere en open wijze waarbij overleg en afstemming met de cliënt centraal staan.

Naast zorg voor cliënten kan Praktijk MOOD consultatie en trainingen op maat voor professionals bieden.

Onze gegevens zijn:

Praktijk MOOD
Henry Dunantweg 40A, 2402 NR Alphen aan den Rijn
Telefoon: 0172 – 233 486
Website: www.praktijkmood.nl

Stuur ons een email in een beveiligde omgeving:Start veilig bericht