Medewerkers Praktijk MOOD: Cristel Kemme

Cristel Kemme is Gezondheidszorgpsycholoog en Cognitief Gedragstherapeut VGCt.
Haar expertise ligt op het gebied van kortdurende klachtgerichte behandelingen voor angst-, dwang-, somberheids- en depressieve klachten. Ook behandelt zij klachten als gevolg van (heftige) gebeurtenissen in het verleden, emotionele problemen bij verschillende levenservaringen (bijvoorbeeld moeite met ouder worden, kinderen krijgen, kinderen die uit huis gaan, scheidingssituatie) en slaapproblemen.

In haar behandelingen maakt zij gebruik van verschillende interventies vanuit de cognitieve gedragstherapie, waarbij het ontdekken van een alternatieve kijk op zaken, het verminderen van nare gevoelens en manieren voor het omgaan met (oorzaken van) de klachten voorop staan. Daarnaast past zij ook EMDR toe indien aangewezen. EMDR is een behandeling voor traumagerelateerde klachten. Zowel jongeren als volwassenen kunnen bij haar terecht voor een behandeling van hun klachten. Indien gewenst is het mogelijk een behandeling in de Engelse taal bij haar te volgen.

Cristel is drie dagen per week werkzaam bij Praktijk MOOD: op maandag, woensdag en vrijdag. Op woensdagen biedt zij enkele mogelijkheden voor een afspraak buiten kantoortijden.

BIG-nummer Gezondheidszorgpsycholoog: 19912275425
AGB code: 9400974

Kwaliteitsstatuut 2019 Cristel Kemme
Terug naar overzicht